Upload featured image

Nov 4, 2014 at 2:20 PM
Hello guys,

I can't upload image from my pc. The loading bar goes to 100% and image disappear.
Any suggestions about this issue?

Thanks
Bogdan
Coordinator
Nov 4, 2014 at 2:28 PM
Edited Nov 4, 2014 at 2:28 PM
Is this in Visual Studio or live/IIS?

What browser? What is the file type and size?
Cheers,
Will
Nov 4, 2014 at 2:34 PM
Hi WIll,

Thank you for your quick response.

I have this issues in Visual Studio 2013.
Browser: Chrome
Image type: I tried with PNG 180 KB and JPG 68.0 KB

Bogdan
Coordinator
Nov 4, 2014 at 2:40 PM
Which version of Mr CMS are you using?
Nov 4, 2014 at 2:42 PM
v0.4.2.0
Coordinator
Nov 4, 2014 at 2:52 PM
Is this in a folder or in the CKEditor or in a popup (select image) ?
Nov 4, 2014 at 3:00 PM
In a popup select image. This is the title of the pop up - "Media Selector"
Coordinator
Nov 4, 2014 at 3:07 PM
Edited Nov 4, 2014 at 3:08 PM
In the table of images below it should re-bind with the new image. You should then be able to select it:

Image

If this isn't working, try a different image. If it still doesn't work, check the error log in System - > Logs and let me know if there is anything there.
Marked as answer by bnicovski on 11/4/2014 at 8:49 AM
Nov 4, 2014 at 3:16 PM
There is no error log and I can't see the image in the image list.

If it's not a problem please add me on skype boki_thegame to show you the issue.

Thanks,
Bogdan
Nov 4, 2014 at 3:49 PM
Will is the man. The error was caused by my mistake. He help me to solve it.

Thanks